Sunday, March 28, 2010

OhSoRandom: Hati kau gelap, segelap kulitmu!


 Hello y'alls. Comel tak anak tiri angkat mak u ols? Nama dia Damian Adamina Agatha of Aragorn. *pitam

Apa yang u ols buat semalam? CB berkhalwat di dalam kegelapan, bermunajat kepada tuhan. Githoo... Semalam kan Earth Hour, so CB turut serta dengan tutup semua lampu and electrical appliances kecuali peti sejuk (busuklah sayur dan daging kijang CB tuuu nanti) dan heater (kalau tutup ni, mau lepas sejam, CB dah mati beku, terus dike"earth"kan) <-- lame joke!

Jiran CB si Zsuzsa (macam mana eja nama dia tah) n Mika ajak celebrate sama-sama semalam. Tapi daripada tgok diorang tunggang tequila segelas dua, baik aku tido. So, below I attached pictures from yesterday evening, in my room. Mari selamatkan dunia kita yang tua ni u ols!




Amacam. makan hati ke idok tengok bilik CB yang meriah ini. Meriah ke tidak, meriah ke tidak, meriah ke tidak?

Sashay, away.

3 comments:

~~DucKneSs~~ said...

CB, sakan tol ko nye lilin..mujur abang bomba xmarah u tau..hahha

Cik Benang said...

auw, abang bomba tak leh marah.. nanti kena cium! *ooppss...

~~DucKneSs~~ said...

owh..ko minat type abg bumba..

aku minat type paramedik (cam lam ghost whisperer..) ahaks..