Tuesday, April 20, 2010

Kisah Multicultural: Gambar rawak


Dah lama tak ada entri pasal multicultural kan?
Memang tak ada cerita pun u ols.
Takkan CB tiba-tiba reka cerita kaann...
Choy!

Apa pun, CB just upload gambar aktiviti terbaru je lah.


Kempen "Free Hugs" katanya. Terus tetiba minah ni datang peluk-peluk CB. Saje lah tu, nak ambil kesempatan. Githoo. Kesempatan katanya.

Hari tu (18 April) ada lah buat majlis tahlil minum teh kecil-kecilan. Cantik kan si Olympia tu? Ratu Greece baru sampai minggu lepas u ols! Tapi bahasa inggeris dia tak bagus lagi, but for sure will be much better within a few months <-- terus speaking kann..


Ramai orang suka tulip. Sekarang ni dah masuk spring kan. Meriahs! Kalau ada duit lebih, CB nak pergi Pesta Bunga kat Keukenhof. Sekarang ni tengah sengkek u ols. Hari tu beli tiket flight saje dah EUR700. Rasain, nak balik sangat kan. T_T


Bilik CB lepas ubah suai. Aku ingatkan apalah ubah suai sangat tu. Kalau setakat nak calit-calit cat kat dinding tu sikit, dinding ni sikit, baik tak payah! Penat tau tak aku punggah semua tu. Kau bukan nak tolong pun. Kejis! Harap badan je sasa, tinggi, berdada bidang, putih melepak dan berwajah kacak (apakah?!).

Mika: Aku rasa si Olympia tu kampung lah.
CB: Motiffff
Mika: Ada ke dia tak tahu macam mana nak pasang lagu kat laptop? Dah lah tu, laptop dia konsep zaman-zaman nabi.


CB lari dulu naa (Source: here)

9 comments:

~~DucKneSs~~ said...

CB, ai nak tulip tu..u ols balik nanti,bungkuskan la sesekotak besar utk ai..terinin nak dapat adiah tulip dari yu tau..




leptop zmn nabi..huish..bdesing telinga ai utk yu tau..(ai bru beli leptop bru..nyangan nyeles ye..)

Cik Benang said...

u ols, awat tulis lagu tu?
Pening kepala I ok.
:P

Nanti kalau sempat beli I bagi u sekuntum (je)

:))

crustacea said...

laptop zaman nabi, kesian.....seangkatan ngan acer aspire ke? lalala

Cik Benang said...

Sorry, acer aspire dah upgrade jadi ASUS intel i5, 500GB, windows 7 okeh.
*emo

Meletops ke idok.

~~DucKneSs~~ said...

satu mana cukup CB..mau satu utk tiap2 warna..okeh! :D



huyyoh..sudah ASUS i5 tu..bukan zmn nabi da tu..kurg meletops sket je dr i7..

aiXat.MR said...

i tak kisah.
gadis kampung pun takpe.
boleh la i nak bersukan Olympic dgn Olympia.
=P

ZURAIDAH DAUD said...

mamat mis u much!

Cik Benang said...

Duckness: Kaann... sikit lagi nak cecah zaman Captain Spock gittew.

aiXat: Sebelum berolimpik dgn Olympia, kena olimpik dgn I dulu... Saringan u ols.. Mau ke idok?

Zuraidah: Miss you toooo! *apalah kak Arai ni, kantoi nama manja I taw...

aiXat.MR said...

err..
takpelah.
terima kasih.
i rela masuk Paralimpik je.