Wednesday, June 2, 2010

Special: Ada Orang Cakap CB Cantik!

Sabar, sabar ye. Sila jangan cemburu dan menafikan kenyataan. Hati CB memang kembang dan berdegup pantas! Orang tu bukan je cakap kosong, siap bagi anugerah lagi u ols! Tapi sayang lah, sebab dia bagi versi elektronik je kan. Tak boleh CB nak pakai baju yang tempah kat Jovian Mandagi hari tu. Tapi tak pe lah, sebab sebelum CB klik link ke blog dia, memang CB dress up siap-siap dah.


Anugerah Pemblog Tersyantek occay! *Sambil nangis2

Terima kasih kat Kueh Bangkit yang mengacknowledge kecantikan CB di alam siber ni, walaupun di alam nyata, sedih saje. CB pun tak tahu nama dia apa, tapi tengok gambar cantik u ols! Lagi cantik dari CB (puji bermaksud). Terima kasih Kueh Bangkit!

NotaCantik: Sebenarnya nak upload baju Jovian Mandagi CB tu, tapi internet lambat sangat. Malas. TQ Kueh Bangkit!

Sashay away,


3 comments:

Cinta Madu said...

jovian mandagi? yg design telekung umie aida masa nikah kat mekah dulu tu kan? wahh, kelassss~ tempah baju raya ke cb?

crustacea_arweena said...

wah...u dah byk followers! tahniah!!

Cik Benang said...

Cinta Madu: Haaa... pandai pun. Raya tahun ni, tema dark purple u ols. Tempah kat Kedai Jahit Rahman je. hahaha..

@Diva Neo: Alhamdulillah... Bukan followers, scandals u ols!