Sunday, November 7, 2010

Diary of survivor: Kem BTN Ulu Sepri 2010 (Day 4)

Dah tak ada sangat masa nak tulis diari ni. Sempit masa u ols! Bangun pukul 5am, tidur pukul 0000. Lagipun CB dah tak tensi sangat, dah pecah gruop n bentuk kumpulan baru. Jauh dari Penghulu Wannabe (rindu la puloks) *larikkkk. Satu group pulak dengan kadet PO MARA. Akhirnya kami dah rapat lah sket. And besides national issues, sempatlah berborak-borak pasal benda2 lagha kegemaran CB: entertainment. Lagipun dia ni memang khusus dalam bidang Perfomance Art. Sooo... kena lah u ols. Ringan sikit beban yang CB tanggung di dada ini. Silikon yang CB suntik pun ringan je taw, dalam sekilo je sebelah. Si Aman ni nak pergi ke Jogjakarta, Universiti Gadja Mada, buat Art Performance. Meletops!


 Sekilo je sebelah u ols! Standard size.

Esok ada persembahan nyanyian lagu patriotik. Kumpulan2 lain punya expectation terhadap Kumpulan 6 ni memang tinggi, ye lah, orang kuat budaya dan tarian ada dalam group CB kaann, so kena buat yang terbaik. Si Aman (PO MARA) tu tengah menghafal lagu Jalur Gemilang kat katil tingkat atas CB. Good luck to ourselves.
*CB pun ingat-ingat lupa part "jalur gemilang lalalala... jalur gemilang lalala....". Haiyooo!

Tapi fasi dah bagi warning cakap lagu ni x pernah menang! Choy kan fasi CB? Bukan nak bagi kata-kata perangsang. Tapi tak boleh, kalau CB terangsang, lain jadinya nanti! Wow!

Shashay away,
CB si Benang Basah yang bersemangat nak buat show live!

1 comment:

~~DucKneSs~~ said...

buat la tarian jalur gemilang a.k.a pole dance..kompem meletops!!