Wednesday, March 9, 2011

OhSoRandom: Sepitan Maut

Hye u ols...


Windu la at u ols semua... U ols semua windu kat caye x?


Macam mana? Menjadi tak lakonan gedik CB? Bukan apa u ols, CB akan pergi ke uji bakat untuk filem terbaru  Peter Jackson u ols: The Bored of the Rings untuk watak Dildo versi drag. Kalau CB dapat watak itu, omg! Akan berlakon di samping Ummi Hafilda Ali dan Saiful Bukhari! Nothing is cooler than that right? Splendid! (Sambil pose manja).


Anyway.... CB ni walaupun sibuk sempat lagi ye pergi uji bakat segala. U ols mampoo ka? Ye lah, kita ni kan (terus lilit tudung kat kepala) selalu merungut tak cukup 24 jam. Siap ada ni yang gigih nak mintak OT jadi 48 jam. Tapi CB yakin mereka yang rasakan 24 jam tu tak cukup adalah mereka yang gagal mengurus masa. *sambil merenung tajam diri sendiri di dalam cermin.


Tapi tu lah u ols, the time is the time. No matter how and no matter what sometimes kita rasa tak cukup. Lagi-lagi puloks CB dah kena cerai dengan putera raja Negeri Sekembang Alam ni dan terpaksa pulang ke Negara Tanah Rata in a bit more then a month. Jadi banyaklah urusan negeri yang CB kena setelkan ni u ols. Mana memanda menteri nak mintak sain surat tanah, projek flyover depan KB Mall lagi, kertas kerja Free Trade Area dengan China lagi. Tu tak termasuk mempersiapkan jentera pilihanraya umum yang akan datang!


Haiyoo... rungsing u ols! Sekarang ni memang sedikit tersepit (walaupun tersepit, sempat lagi update blog occay!). Tapi tak pe, di mana ada kemahuan di situ ada jalan u ols! Githoo kaedahnya...


Berita baiknya adalah sekembalinya CB ke Negara Tanah Rata Sekebun Bunga ittew, maka CB bolehlah mulakan balik edisi KisahMulticultural yang dah lama tak dikemaskini. Nantikan kemaskini yang akan membuang masa u ols dengan cemerlangnya ittew... Kalau kau tak baca, aku upah Fahrin Ahmad pukul u ols.


Salam sayang,
CB yang tersepit-sepit manja dengan masa.

7 comments:

~~DucKneSs~~ said...

u ols..nape xde motip je entri kali ni.. *larik!!


tp kan, mana kelas nk gosip2 smbil betulkan tudung..

gosip2 sambil kunyah siteh bru meletops..*smbil lipat sireh bru..

Cik Benang said...

err... apa kata kunyah daun keladi gatal sekali. LOL! Mesti mungil beber u lps tu. Sexay!

~~DucKneSs~~ said...

keladi blkg umah dah abih uolss..tgh farmville balik ni ha..

mioraffandy said...

aku suka baca kisah multicultural..kali ni, ko apdet la kisah ko dr mula2 check in kt klia smpi la ko onboard n tiba di schiphol nnt...nak tau gak cara ko travelling sensorang..jgn lupe okay....hehe

Cik Benang said...

Duck: Kampung lah u ols.. Kita main CityVille puloks. *caruts

Mior: Wah, nanti CB buat ala2 diari explorace. Hopefully x de masalah kat epot (mcm biasa) sbb dah tukar gambar baru! lalala...

akukanbaik said...

gambar paspot baru sangat kacak!!!!

Anonymous said...

oh i miss you boboy! takde kene mengena kan, tapi nak tulis jugak!